Finns kundeservice

Finn skriver historie. Han kan mere end sit stof.
I mine yngre dage boede vi i en landsby. Dengang var der både en købmand og en Brugs. I øvrigt også en bager og en slagter. Endda en 2 tøjforretninger. Og en rigtig slikbutik.
Jeg kom altid hos købmanden – ikke fordi der var noget i vejen med brugsuddeleren, men fordi der var noget helt særligt ved købmanden. Det lader sig ikke så nemt beskrive. Måske kan jeg nærme mig det med et billede. Kom man med sin købmandskurv for at handle, så fik man den selvfølgelig fyldt op med de varer, man lige stod og manglede. Men når man gik, så var der ligesom fyldt mere i kurven end selve varerne. Bare fordi man havde snakket med købmanden. Mærkeligt eller snarere forunderligt. Købmandsbutikken findes ikke mere. Ikke kun lukket, men revet ned og erstattet med lejeboliger. For mange år siden. Men min oplevelse af købmanden lever i bedste velgående: Alt det man fik og fik med. Det bærer og varer ved.

Finn skriver historie. Han kan mere end sit stof. Det er godt at kunne sit stof. Det er godt at kunne sit fag og udøve det på behørig vis. Fag og stof står bare ikke alene. Isoleret. Der er et menneske bag, det menneske, der trækker vejret. Ånder og lever.
Finn kan således mere end sit stof. Derfor skriver Finn historie.

Det er enestående, at vi har en spilleportal, hvor man kan ringe ind og få personlig kontakt. Det skal ikke udelukkes, at der findes andre. Men det er min erfaring, at det almindelige for kommunikation er mail og chat.

Jeg husker min første opringning som ny spiller for adskillige år siden. Jeg fik Finn i røret. Bagefter tænkte jeg: -Det er ikke farligt at spille. Det er ikke maskiner det hele, der bare kører og kører. Jeg har ikke tal på de spil, jeg har spillet gennem årene. Der har ind imellem været tekniske fejl, men de bliver jo ordnet. Uregelmæssigheder ved ind-og udbetaling skal man lede meget meget længe efter. Som efter en nål i en høstak. Så jeg kan på det varmeste anbefale Bingosjov.
Jeg erklærer mig som en meget tilfreds spiller og retter min tak til Finn og hans stab.